Portfolio

the sunbeam studio

The Sunbeam Studio

The Sunbeam Studio is de plek waar ik vrij werk maak. Waar ik experimenteer, ontdek, en creëer vanuit mijn eigen belevingswereld. Wil je meer weten? Ik hoor graag van je!

Pakje Kunst Alkmaar

Voor Pakje Kunst Alkmaar maak ik kleine werkjes van ± 55 x 85 mm. Ik laat me inspireren door de natuur en mijn eigen belevingswereld, en maak gebruik van o.a. acrylverf, waterverf, inkt, hout, zijdebandjes en gedroogde blaadjes. De Pakjes Kunst zijn – per verrassing – te trekken uit de Pakje Kunst-automaat in Bibliotheek Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2).

Bekijk hier alle Pakjes Kunst

BirdsnBranches

Een serie illustraties van situaties waarin vogels met humor de hoofdrol spelen. Gemaakt in een gecombineerde techniek van pentekeningen, fotografie, papier en stof.

Shop BirdsnBranches-wanddecoratie

Fablewood

Een samen­leving van hartverwarmende, avontuurlijke, sportieve en charmante karakters, geschilderd in gouache. Alle karakters hebben hun eigen bijzondere verhaal.

Lees hier de verhalen van de Fablewood-bewoners

Shop Fablewood-wanddecoratie


illustratie

Illustratie

Ik illustreer met gebruik van verschillende materialen en in verschillende stijlen en technieken. Ontdekken, experimenteren en spelen – met ideeën en materialen – zijn waardevolle onderdelen van mijn creatieve proces. Ben je op zoek naar passende illustraties voor jouw idee of project? Ik hoor graag van je!

Wil je meer zien? Vanuit The Sunbeam Studio breng ik mijn persoonlijke belevingswereld in beeld.

Illustraties voor GPS-app van Soekky Stories

Soekky is een app waarmee kinderen GPS-routes kunnen lopen aan de hand van een verhaal. Op elke locatie van de route wordt een deel van een verhaal verteld, waarna er een aantal vragen en opdrachten volgen. Opdrachten kunnen o.a. bestaan uit het maken van foto’s waarin stickers kunnen worden geplaatst, het maken van creaties met dingen die je buiten kunt vinden, of het doen van spelletjes.

Voor Soekky bedacht, schreef, en illustreerde ik ‘De Grootste Speurtocht’ met als hoofdpersoon ‘Ole Gustav Peddelson’, ontdekkingsreiziger en expeditieleider. Ole Gustav neemt je mee op expeditie en laat je vanuit je eigen fantasie, verwondering en creaties de verbinding met de natuur beleven.

Nog in ontwikkeling is het verhaal ‘Soekky en de Zwerfkei’, met speurneus ‘Soekky’ in de hoofdrol.

Plattegrond

Voor de Costerustuin in Hilversum (Stichting Botanische Tuin Dr. Costerus) maakte ik een geïllustreerde plattegrond.

In wording

Momenteel werk ik aan illustraties voor een kinderboekmanuscript.

Overig werk


grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Heb je een wens om een verhaal te vertellen, jezelf zichtbaar te maken?
Ik kan je helpen met het opvissen van de rode draad in je verhaal, het onder woorden brengen van jouw essentie en vervolgens het in beeld brengen daarvan.

Hoe doe ik dat opvissen? Door met je in gesprek te gaan, met aandacht te luisteren, aan te voelen waarin jouw kern schuilt, en met een open mind mee te denken. Dus: samen op ontdekkingstocht in jouw belevingswereld, want ik vind het belangrijk dat de vorm waarin we jouw essentie gieten echt resoneert met jou.

En het vormgieten? Daar kan ik je van beeldvorming tot en met realisatie mee helpen. Naast concrete ontwerpen maken, behoren ook illustratie, beeldredactie, beeldbewerking, advies, brainstormsessies (die ik ook wel pingpong-dates noem) en drukwerkbegeleiding tot mijn diensten.

Ik maak graag kennis met je om te ontdekken in wat voor vorm we kunnen samenwerken.