Top Menu

contact

Ik hoor graag jouw verhaal

Zin in kennismaken, ontmoeten, ideeën uitwisselen? Interesse in een artikel uit de shop? Het lijkt me leuk om van je te horen.
Vul het contactformulier in en ik reageer zo spoedig mogelijk.

Sanne van den Berg grafisch ontwerp
Sanne van den Berg illustratie
The Sunbeam Studio
kvk 65484789

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Instagram
Facebook
LinkedIn


the sunbeam studio

The Sunbeam Studio

The Sunbeam Studio is de plek waar ik vrij werk maak. Waar ik experimenteer, ontdek, en creëer vanuit mijn eigen belevingswereld. Wil je meer weten? Ik hoor graag van je!

Pakje Kunst Alkmaar

Voor Pakje Kunst Alkmaar maak ik kleine werkjes van ± 55 x 85 mm. Ik laat me inspireren door de natuur en mijn eigen belevingswereld, en maak gebruik van o.a. acrylverf, waterverf, inkt, hout, zijdebandjes en gedroogde blaadjes. De Pakjes Kunst zijn – per verrassing – te trekken uit de Pakje Kunst-automaat in Bibliotheek Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2).

Bekijk hier alle Pakjes Kunst

BirdsnBranches

Een serie illustraties van situaties waarin vogels met humor de hoofdrol spelen. Gemaakt in een gecombineerde techniek van pentekeningen, fotografie, papier en stof.

Shop BirdsnBranches-wanddecoratie

Fablewood

Een samen­leving van hartverwarmende, avontuurlijke, sportieve en charmante karakters, geschilderd in gouache. Alle karakters hebben hun eigen bijzondere verhaal.

Lees hier de verhalen van de Fablewood-bewoners

Shop Fablewood-wanddecoratie


illustratie

Illustratie

Ik illustreer met gebruik van verschillende materialen en in verschillende stijlen en technieken. Ontdekken, experimenteren en spelen – met ideeën en materialen – zijn waardevolle onderdelen van mijn creatieve proces. Ben je op zoek naar passende illustraties voor jouw idee of project? Ik hoor graag van je!

Wil je meer zien? Vanuit The Sunbeam Studio breng ik mijn persoonlijke belevingswereld in beeld.

Illustraties voor GPS-app van Soekky Stories

Soekky is een app waarmee kinderen GPS-routes kunnen lopen aan de hand van een verhaal. Op elke locatie van de route wordt een deel van een verhaal verteld, waarna er een aantal vragen en opdrachten volgen. Opdrachten kunnen o.a. bestaan uit het maken van foto’s waarin stickers kunnen worden geplaatst, het maken van creaties met dingen die je buiten kunt vinden, of het doen van spelletjes.

Voor Soekky bedacht, schreef, en illustreerde ik ‘De Grootste Speurtocht’ met als hoofdpersoon ‘Ole Gustav Peddelson’, ontdekkingsreiziger en expeditieleider. Ole Gustav neemt je mee op expeditie en laat je vanuit je eigen fantasie, verwondering en creaties de verbinding met de natuur beleven.

Nog in ontwikkeling is het verhaal ‘Soekky en de Zwerfkei’, met speurneus ‘Soekky’ in de hoofdrol.

Plattegrond

Voor de Costerustuin in Hilversum (Stichting Botanische Tuin Dr. Costerus) maakte ik een geïllustreerde plattegrond.

In wording

Momenteel werk ik aan illustraties voor een kinderboekmanuscript.

Overig werk


grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Heb je een wens om een verhaal te vertellen, jezelf zichtbaar te maken?
Ik kan je helpen met het opvissen van de rode draad in je verhaal, het onder woorden brengen van jouw essentie en vervolgens het in beeld brengen daarvan.

Hoe doe ik dat opvissen? Door met je in gesprek te gaan, met aandacht te luisteren, aan te voelen waarin jouw kern schuilt, en met een open mind mee te denken. Dus: samen op ontdekkingstocht in jouw belevingswereld, want ik vind het belangrijk dat de vorm waarin we jouw essentie gieten echt resoneert met jou.

En het vormgieten? Daar kan ik je van beeldvorming tot en met realisatie mee helpen. Naast concrete ontwerpen maken, behoren ook illustratie, beeldredactie, beeldbewerking, advies, brainstormsessies (die ik ook wel pingpong-dates noem) en drukwerkbegeleiding tot mijn diensten.

Ik maak graag kennis met je om te ontdekken in wat voor vorm we kunnen samenwerken.


shop

Shop

In de series ‘BirdsnBranches’ en ‘Fablewood’ ontwerp ik wanddecoratie-artikelen en ansichtkaarten. Wil je iets kopen, bestellen of vragen? Vul het contactformulier in en geef aan om welke serie / welk artikel het gaat. Prijzen zijn excl. verzendkosten.

BirdsnBranches

Wanddecoratie: fine art prints in lijst met passepartout.

Fablewood

Wanddecoratie: alle artikelen zijn unieke combinaties van fine art prints en originele omlijstingen, zoals houten tennisrackets, speelgoedkarren, borden, kommen en vintage lijsten.

Ansichtkaarten: als set van 4 of los verkrijgbaar, met envelop.


home

Goeiedag! Ik ben Sanne van den Berg, verbeelder, maker en essentie-speurneus; illustrator en grafisch ontwerper; toejuicher van schoonheid, eigenheid en verbinding. Ik illustreer en ontwerp in opdracht, en vanuit The Sunbeam Studio breng ik mijn eigen belevingswereld in beeld.

Ik geef in deze soms wat benauwde tijden graag wat van de luchtigheid uit mijn belevingswereld door. Een exotische verzameling snaveldragers is spontaan uit mijn pen op papier geland, dus mocht je zin hebben om te kleuren en maken: pluk de inspiratie uit de lucht en je potloden, stiften, lijm, schaar, alles, uit de kast. Download en print het Blaadjevolsnavels en maak wat jij wilt! Vind je het leuk om jouw Blaadjevolsnavels-luchtige-kunst weer door te geven via instagram/facebook? Leuk, ik ben benieuwd naar jouw inspiratie! #blaadjevolsnavels

In opdracht

In opdracht


over Sanne

Ik ben Sanne

Ik leef en werk zo veel mogelijk vanuit mijn hart, vanuit positiviteit, nieuwsgierigheid, betrokkenheid en enthousiasme.

Mijn ideeën, verhalen en vormen ontstaan door op ontdekkingsreis te gaan en te ervaren, te leren en te groeien. Ik neem altijd mee: een wijd open blik met oog voor details; een grote berg inlevingsvermogen en aandacht; een vat vol creatieve oplossingen en humor, voor licht en lucht.

In verbinding zijn – met de natuur, met de materialen waarmee ik werk, met de mensen om me heen én met mezelf – zorgt voor energie en inspiratie. Wanneer ik mijn creativiteit kan mixen met ideeën en projecten voor een warme, groene en schone wereld, dan staat mijn neus in een heel fijne richting.

Ik vind het belangrijk om van mijn creatieve ontdekkingsreizen te genieten: van het bedenken, delen en uitwerken van mooie ideeën; van nieuwe uit- en inzichten, ervaringen en experimenten; van ontmoetingen en samenwerkingen.

En genieten is voor mij ook: ronddwalen in bossen en duinen, trappelende meeuwen in het gras, experimenteren met materialen, een schaduwspel op de muur, uitwaaien op het strand, een spontane ontmoeting, mezelf onderdompelen in een verhaal, illustratie of schilderij, mijn handen in de klei duwen, knerpende steentjes en schelpen onder mijn fietsbanden horen, spelen met taal, zonlicht dat door bladeren wordt gefilterd.