Illustratie

Ik illustreer in verschillende materialen en technieken, zowel analoog als digitaal. Op deze pagina vind je naast een weergave van eerdere illustratieprojecten (digitaal) ook een aantal vrije werken (digitaal) voor een stijl- en sfeerimpressie. Ik beweeg op dit moment naar een organischer manier van werken toe, waarbij ook analoge technieken, spelen, experimenteren, onderzoeken en ontdekken belangrijke rollen hebben in het creatieve proces. Voorbeelden hiervan zullen gaandeweg aan deze pagina worden toegevoegd. Al nieuwsgierig? Bekijk dan mijn account op Instagram (sannevandenberg.art).

Vrij werk in Procreate

Concept / story writing / character design / illustraties voor Soekky Stories
Ole Gustav Peddelson is ontdekkingsreiziger en expeditieleider. In de GPS app-verhalen ‘De Grootste Speurtocht’ en ‘De Lage Landen-expeditie’ neemt hij je mee op expeditie en laat je vanuit je eigen fantasie, verwondering en creaties de verbinding met de natuur beleven.
Het avontuurlijke hondje Soekky is het gezicht van Soekky Stories.

Opdrachtgever: Soekky Stories ~ Een app waarmee kinderen GPS-routes kunnen lopen aan de hand van een verhaal. Op elke locatie van de route wordt een deel van een verhaal verteld, waarna er een aantal vragen en opdrachten volgen. Opdrachten kunnen o.a. bestaan uit het maken van foto’s waarin stickers kunnen worden geplaatst, het maken van creaties met dingen die je buiten kunt vinden, of het doen van spelletjes.

Geïllustreerde plattegrond

Opdrachtgever: Stichting Botanische Tuin Dr. Costerus