Ik ben Sanne

Ik leef en werk zo veel mogelijk vanuit mijn hart. Vanuit positiviteit, nieuwsgierigheid, betrokkenheid en enthousiasme. Ideeën, verhalen en vormen ontstaan door op ontdekkingsreis te gaan. Door te ervaren, te leren en te groeien. En of ik nu binnen of buiten op avontuur ga, in mijn hoofd of in mijn hart, met materiaal of digitaal, ik neem altijd mee: een open blik, inlevingsvermogen, een vat vol creatieve oplossingen, humor, aandacht en een scherp oog voor detail, vorm en kleur.

Wanneer ik mijn creativiteit kan mixen en matchen met ideeën voor een warme en groene wereld, dan staat mijn neus voor mij in een inspirerende richting. Tijdens mijn creatieve reizen geniet ik van het verzamelen van ervaringen en ontdekkingen, van het bedenken, delen en uitwerken van mooie ideeën, én van alle uitzichten en ontmoetingen.

Mijn klein geluk: een verhaal ergens in ontdekken, verbinding voelen, buiten zijn, trappelende meeuwen in het gras, experimenteren met materialen, een schaduwspel op de muur, een mooie ontmoeting, spelen met woorden, de illustraties van Elisabeth Brozowska en Alice & Martin Provensen, ronddwalen in bossen en duinen, mijn handen in de klei, knerpende schelpenpaadjes onder mijn fietsbanden en zonlicht dat door bladeren wordt gefilterd.