Ik ben Sanne

Ik leef en werk zo veel mogelijk vanuit mijn hart, vanuit positiviteit, nieuwsgierigheid, betrokkenheid en enthousiasme.

Mijn ideeën, verhalen en vormen ontstaan door op ontdekkingsreis te gaan en te ervaren, te leren en te groeien. Ik neem altijd mee: een wijd open blik met oog voor details; een grote berg inlevingsvermogen en aandacht; een vat vol creatieve oplossingen en humor, voor licht en lucht.

In verbinding zijn – met de natuur, met de materialen waarmee ik werk, met de mensen om me heen én met mezelf – zorgt voor energie en inspiratie. Wanneer ik mijn creativiteit kan mixen met ideeën en projecten voor een warme, groene en schone wereld, dan staat mijn neus in een heel fijne richting.

Ik vind het belangrijk om van mijn creatieve ontdekkingsreizen te genieten: van het bedenken, delen en uitwerken van mooie ideeën; van nieuwe uit- en inzichten, ervaringen en experimenten; van ontmoetingen en samenwerkingen.

En genieten is voor mij ook: ronddwalen in bossen en duinen, trappelende meeuwen in het gras, experimenteren met materialen, een schaduwspel op de muur, uitwaaien op het strand, een spontane ontmoeting, mezelf onderdompelen in een verhaal, illustratie of schilderij, mijn handen in de klei duwen, knerpende steentjes en schelpen onder mijn fietsbanden horen, spelen met taal, zonlicht dat door bladeren wordt gefilterd.