Ik ben Sanne

Ik leef en werk zo veel mogelijk vanuit mijn hart, vanuit positiviteit, nieuwsgierigheid, betrokkenheid en enthousiasme.

Ik vaar op de stroom van mijn verbeeldingskracht en voed deze door op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe in- en uitzichten op te doen. Ik neem altijd met me mee: een wijd open blik met oog voor details; een grote berg inlevingsvermogen en aandacht; een vat vol creatieve oplossingen en humor, voor licht en lucht.

In verbinding zijn met de natuur, de materialen waarmee ik werk, de mensen om me heen én met mezelf geeft me energie en inspiratie. Het liefst mix ik mijn verbeeldingskracht en creativiteit met ideeën en projecten voor een liefdevolle, mooie en groene wereld.

Ik vind het belangrijk om van alle aspecten van mijn creatieve ontdekkingsreizen te genieten: het laten ontstaan, uitwerken en delen van ideeën; het verzamelen van nieuwe in- en uitzichten; de uitwisseling met andere mensen wanneer paden samenvallen.

Genieten is voor mij ook: jutten en dwalen in de natuur, trappelende meeuwen in het gras, sprintende strandpleviertjes, mezelf onderdompelen in verhalen, illustraties of schilderijen, spelen met taal, knerpende fietspaadjes en zonlicht dat schaduwspelen maakt op de muur.