The Sunbeam Studio

The Sunbeam Studio is de plek waar ik experimenteer, ontdek, en creëer vanuit mijn eigen belevingswereld. Er ontstaan ‘losse’ creaties en series, zoals Simpel.Weg.Thuis., BirdsnBranches en Fablewood.

Simpel.Weg.Thuis

De kunst van Simpel.Weg.Thuis. is je Thuis vinden in jezelf, waar je ook bent. Voor mij betekent dit een gevoel van rust en ruimte ervaren. Ruimte voor eenvoud, inventiviteit, verwondering en ontdekken. De verbeeldingen van Simpel.Weg.Thuis. ontstaan in verschillende vormen, en zijn te vinden in de Pakje Kunst-automaat van Alkmaar (Bibliotheek Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2).
Kijk hier voor een overzicht van mijn Simpel.Weg.Thuis.-verbeeldingen.

BirdsnBranches

Een serie illustraties van situaties waarin vogels met humor de hoofdrol spelen. Gemaakt in een gecombineerde techniek van pentekeningen, fotografie, papier en stof. In de shop vind je BirdsnBranches-wanddecoratie.

Fablewood

Een samen­leving van hartverwarmende, avontuurlijke, sportieve en charmante karakters, geschilderd in gouache. Alle karakters hebben hun eigen bijzondere verhaal. Je leest ze in mijn blog. In de shop vind je Fablewood-wanddecoratie.