The Sunbeam Studio

The Sunbeam Studio is van 2013 tot 2023 mijn creatieve base camp geweest. Ik verbeeld, verzin, fantaseer, visualiseer, onderzoek, ontdek, experimenteer en creëer nu onder de naam ‘Sanne van den Berg Art’.
Een nieuwe website is in de maak!

Pakje Kunst Alkmaar

Voor Pakje Kunst Alkmaar maak ik kleine werkjes van ± 55 x 85 mm. Ik laat me inspireren door de natuur en mijn eigen belevingswereld, en maak gebruik van o.a. acrylverf, waterverf, inkt, hout, zijdebandjes en gedroogde blaadjes. De Pakjes Kunst zijn – per verrassing – te trekken uit de Pakje Kunst-automaat in Bibliotheek Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2).

Bekijk hier alle Pakjes Kunst

BirdsnBranches

Een serie illustraties van situaties waarin vogels met humor de hoofdrol spelen. Gemaakt in een gecombineerde techniek van pentekeningen, fotografie, papier en stof.

Fablewood

Een samen­leving van hartverwarmende, avontuurlijke, sportieve en charmante karakters, geschilderd in gouache. Alle karakters hebben hun eigen bijzondere verhaal.

Lees hier de verhalen van de Fablewood-bewoners