……………………….

Ik vind het fantastisch wanneer mensen enthousiast reageren op de Fablewood-illustraties. Naast het tekenen en schilderen is het een feest op zich om de namen en de verhalen achter de karakters te bedenken. Zo ontstaat er spelenderwijs een levend geheel, waaruit weer andere verhalen en karakters voortkomen. En als je dan vervolgens een opdracht krijgt om een wandcompositie te maken van alle karakters, dan wordt het feest nog veel leuker!

……………………….

Gelukkig houden de bewoners van Fablewood wel van een avontuur en kon ik ogenblikkelijk beginnen met het verzamelen van vintage lijsten. Op deze manier zouden ze allemaal een uniek en eigen ‘huis’ in hun nieuwe nederzetting krijgen.

Het blijft altijd spannend om de ideeën vanaf de roze wolk in je hoofd uit te gaan werken in de praktijk. Maar met heel goede vrienden als opdrachtgevers was er veel ruimte en dat voelde fijn. Samenspraak en samenwerking waren de keywords. Bijvoorbeeld bij het uitvogelen en uitwerken van een stevig, maar flexibel ophangsysteem (zonder in de muur te hoeven boren). De lijsten zijn met stevig visdraad en knijpringetjes aan een gordijnrail bevestigd, waardoor de lijsten nog verschoven kunnen worden.

Sir Crestwick Ruledecourt, Mrs. Dorothy Nestlefeathers, Mr. George ‘G-Raf’ Rafferty, Mr. Nick Ball, Miss Orphelia Stritch, Oscar Snekkerbukse, Peppy Sturdyvant, Lady Victoria Winsomore en William ‘Whiskers’ McArctic voelen zich helemaal thuis in hun nieuwe omgeving. Ken je ze nog niet allemaal? Klik op hun namen en lees hun verhaal.

……………………….

……………………….

……………………….

……………………….

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren